fredag 30 oktober 2020

Trevlig Halloween till er alla!

Jag vill med några bilder härifrån en ödekyrkogård i Kolmården önska er alla en riktigt trevlig och fin alla helgons helg, nu mera även känd som Halloween...



4 kommentarer:

Lena sa...

Tack detsamma!
Det är nåt med gamla gravstenar och kyrkogårdar som fascinerar, jag vet inte om det hänger ihop med att vi så sällan pratar om döden och sorg i det här landet (generellt). Det gör det hela lite mystiskt och nervkittlande utan att vara skrämmande. Den första bilden ser ut att vara mycket gammal, som tagen vid förra sekelskiftet. Fantastiska bilder som fick mig att fundera kring gamla tider.

Mårten Lundgren sa...

Jag gissar att du förstår vilken plats jag varit på. ;)
Denna plats är riktigt fin med anor långt, långt tillbaka i tiden. att bara få sitta ned här och andas in atmosfären är stort tycker jag. Roligt att du tycker att bilderna blev bra och jag håller med dig, döden och sorg är något vi verkligen inte pratar för mycket om i det här landet. Ett stort tack för din kommentar Lena och dina tankar kring inlägget och bilderna. =)

Lena sa...

Misstänker att det är gamla Bo kyrkogård, men är såklart inte säker då det var evigheter sen jag var där. Det skulle också kunna vara Brevens Bruk.

Mårten Lundgren sa...

Lena - nej detta är från en ödekyrkogård i Krokek/Kolmården.
jag tror att du vet vilken jag menar då... ;)