Om bloggen

Välkommen till min blogg!


Ända sedan jag var en liten pojke har jag fascinerats av ett fotografis krafter och samtidigt beundrat de människor som kunnat skapa sina egna bilder. Därför har jag under alla år tittat på många bilder. Vissa bilder talade till mig lite extra och sitter än idag kvar på näthinnan, även känslan jag fick då jag första gången betraktade bilden finns då kvar. Detta är starka bilder som förmodligen alltid kommer att finnas med i minnet. Ett sådant exempel är John Bauers illustrationer från sagoberättelserna om och troll och väsen i skogen.

Mitt intresset för naturen har också alltid varit starkt och någonting självklart för mig. Skogen har alltid känts som ett andra hem. Kanske beror detta på att min släkt har sina rötter här i de dunkla Kolmårdsskogarna, norr om Norrköping.

För mig känns bloggen som en viktig länk till er läsare, där jag har möjlighet att kunna dela med mig av mina upplevelser och möten från naturen. Bloggen är platsen där jag kan visa upp mina bilder och visa er naturen sett från mina ögon.

Klicka gärna på bilderna för att se större versioner av dem. Om du vill får du gärna skriva en kommentar också...

Tack för att du tittade in!


/ Mårten Lundgren

Du kan kontakta mig på mejladressen: maarten.lundgren[snabel-a]gmail.com

PS: Jag finns även med en portfolio hos konstnärsportalen Artportable DS.


Alla bilder är skyddade enligt uppehovsrätten, (C) Mårten Lundgren.