tisdag 5 maj 2015

Vårens fåglar

Tyckte att det var dags att visa lite bilder på några av vårens alla fåglar. Några bilder är hämtade från arkivet medan andra är rykande färska.
















6 kommentarer:

Malin H sa...

Underbar serie bilder, Mårten.

Favoriter är #7 (herr och fru Gräsand), #8 (herr och fru trana) och #13 (den ensamma rödhaken i sin miljö).

Ps ser fram emot att ses i helgen.

Mårten Lundgren sa...

Tack för en fin kommentar Malin!
Vad roligt att du tyckte om serien med vårfåglar och att du även hittade några favoriter som du tyckte stod ut. Jo, helgen ska bli riktigt spännande, så den ser jag också verkligen fram emot! ;)

Gustav sa...

Vilken härlig kavalkad av fågelbilder, som avslutas med några riktiga höjdarbilder. Rödhaken som är så fint inramad av grenverk och grönska... storlommarna med droppar på näbbarna, den där mjuka oskärpan i grenarna som ger struktur och djup, mycket snyggt! Sedan grande finale med min nya lilla favoritfågel forsärla.En fågel som är så förförisk så den till och med trollbundit sig genom sin spegelbild. Jättefint inlägg Mårten! :)

Mårten Lundgren sa...

Ja, självklart tog jag med forsärlan för din skull Gustav!
Tänkte att du skulle få något fint att titta på... ;)
Storlommen är ju min favorit och jag vet att forsärlan betyder mycket för dig... En fågel som faktiskt är relativt ny även för mig och som jag tycker hör våren till. Säkert har hon trollbundit sig själv med sin vackra spegelbild. ;)
Stort tack för din kommentar och att du tog dig tid att skriva ned dina tankar kring mina vårfågelbilder. Tack!

Gustav Rappestad sa...

:)

Mårten Lundgren sa...

=)