torsdag 20 augusti 2020

Min mamma rågeten...

En bild från ett fint kvällsmöte här i somras med en stolt råget som visar upp sitt nyfödda lilla kid. Det märktes även att det var ett stolt kid som då och då gick och gav sin mamma en puss eller strykning...


6 kommentarer:

Lena sa...

Mamman ser ut att ha likadana ringar av trötthet runt ögonen som jag själv hade när sonen var liten ;) Skämt åsido, en riktigt fin och kärleksfull bild du tagit av den lilla familjen.

Mårten Lundgren sa...

Hehe, jag förstår vad du menar då jag är far själv och har små yrväder. Hehe, det ligger verkligen något i det du skriver Lena, för strax efter gav sig detta lilla kid iväg på egen hand, så att modern i det här fallet inte fick äta färdigt i lugn och ro. Ja, man känner ju igen det där... :D

Tusen tack Lena för din fina kommentar och vad roligt att du gillade bilden! ;)

Lena sa...

Ja, då vet du ju precis hur det är. Fast det är ju roligt också och det är ju så kort tid på det hela taget. Min är redan 17, det går fort.

Mårten Lundgren sa...

Ja, tiden går verkligen fort, den äldsta började precis i första klass och ibland känns det som att det var igår som han föddes. Jag minns att mina föräldrar alltid brukade säga, då jag var barn att de var just på oss barn man såg hur fort tiden gick. Ett uttryck som jag inte alls förstod där och då, men som jag utan tvekan stämmer in i idag. Det är på barnen man faktiskt kan se hur tiden verkligen rusar iväg! ;)

Terje sa...

En bild som går rakt in i hjärtat!!! ❤️❤️❤️👌👌👌

Mårten Lundgren sa...

Tusen tack för fina ord Terje! =)