fredag 4 september 2020

Regniga dagar...

De sista dagarna här i Kolmården har varit väldigt blöta och regnet har nästan likt förra helgen, öst ned i stora mängder...


4 kommentarer:

Lena sa...

Jag är väldigt förtjust i regn och speciellt droppar som möter vatten på mark eller som här på ytan av en sjö, det är nåt lockande med det, den mellankoniska men vilsamma känslan. Väldigt vackert men också en känsla av att sommaren är över. Här har det också regnat mycket sista tiden och ändå är det väldigt torrt i skog och mark.

Susanne sa...

En vackert talande bild om hur septembervädret hittills varit. Det är fantastiskt hur man genom bilder kan förmedla vädret på olika sätt. En bild på en lerig gråbrun pöl skulle få vädret att kännas tungt. Din bild på det mörkblåa vattnet med det vackert klargröna bladet ger en helt annan känsla. Ljuvligt!!

Mårten Lundgren sa...

Lena - Ja, det är något speciellt med regnväder. Då allt blir mörkt och regnet hänger sådär i luften. Det kan jag tycka är lite mysigt och ge en speciell känsla. ;)

Visst är regnets droppar fascinerande och alla mönster som bildas både i vatten, men även när det rinner på asfalten eller i gruset. Visst är det torrt i skogen, det märks att det är brist på vatten, då vissa bäckar är mer eller mindre helt uttorkade. Tusen tack för dina tankar och din kommentar Lena! =)

Mårten Lundgren sa...

Susanne - Visst är bildens språk kraftfullt?! Det kan jag bara hålla med dig om Susanne! ;)
Tusen tack för din kommentar med din tankar, den uppskattas verkligen!