lördag 16 januari 2021

En rundtur på "Norrköping Light Festival"...

Härom kvällen blev det en liten tur tillsammans med hela familjen in till Norrköping, för att titta "Norrköping Light Festival". En årlig tillställning där man ljussätter delar av staden och visar fram olika konstnärliga installationer. Givetvis fick även kameran följa med för att bildskaparen i mig skulle få tillfredsställelse. Det blev mycket olika typer av bilder och jag kunde inte låta bli att kombinera både svartvitt med färg och även låta familjen få vara med i några av bilderna. Det är både vackert och på något sätt välbehövligt med allt ljus i de annars så mörka vinterdagarna den här tiden på året.

Även om vi inte var runt på hela "Norrköping Light Festival", så var de delar vi såg mycket trevliga och roliga att vandra runt i och uppleva, även om vädret var kallt och snöigt...













4 kommentarer:

Terje Hellesø sa...

Härliga bilder Mårten! Ser att älgen kom med på ett hörn också. 😊👍

Mårten Lundgren sa...

Terje - hehe, älgen kan man inte vara utan, om det finns en sådan i närheten, så ska den vara med. ;)
Roligt att du gillar bilderna, tusen tack för din kommentar om inlägget! 😊👍

Lena sa...

Här fanns det gott om roliga, kreativa bilder att vila ögonen på. Hittade några favoriter också. Ni ser ut att haft roligt :)

Mårten Lundgren sa...

Hehe, ja det var och är en mycket fin promenad och här finns gott om olika ljusinstallationer att titta på, både som lite och som vuxen. ;)
Roligt att du tyckte att bilderna var kreativa och roliga att vila ögonen på. Tusen tack för din kommentar! =)