2014-08-29

Storlom i panorama

Under den veckan jag hade mitt storlomstema här på bloggen presenterade jag ett inlägg med namnet Storlommen i det gyllene vattnet. Jag fick då ett tips av en läsare att beskära några av dessa bilder i panoramaformat istället. Nu, efter att ha beskurit bilderna i det formatet tänkte jag presentera dem igen här i bloggen. Jag tycker själv att bilderna passar mycket bättre i det här formatet. Stort tack Malin för ditt tips!

4 kommentarer:

 1. Jag måste säga att det blev ett lyft - bilderna fick en liten annan känsla, mer intim och nära känsla i detta format. Klockrent Mårten!

  Ps Det var så lite så, men tack för ditt tack/omnämnande.

  Vi ses!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Malin för din kommentar och framför allt ditt tips att beskära bilderna i panorama-storlek. Visst känns bilderna mer intima och nära i det här formatet det har du helt rätt i! :)

   Vi ses!

   Radera
 2. Riktigt lyckade bilder på storlom. De här i guldet är de jag minns bäst från din temavecka. Roligt att se dem igen, och i ett annat format :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar Gustav och vad kul att du gillade bilderna! :)
   Ja, de här bilderna var en liten annan vinkling på storlommen som Malin hade helt rätt i att de passade mycket bättre i panorama.

   Radera