2014-07-14

Dold

Många rådjur vill ibland inte vissa sig på en gång. De står dolda och smyger lite på mig, innan de möjligen visar sig, eller springer iväg åt ett annat håll. Här är några bilder där jag vill visa det här fenomen.2 kommentarer:

 1. Gustav Rappestadmåndag, 14 juli, 2014

  En angenäm sak med de vilda djuren är väl att de har lite integritet, och gömmer sig titt som tätt. Ibland tycker jag att bilden blir mer mystisk av det, ibland mer humoristisk. Jag gillar bägge varianterna! Bland dessa gillar jag nummer fem mest, roligt att nästan bara öronen sticker upp. Sedan har du fått till förgrunden väldigt snyggt också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut är det angenämt att de vilda djuren har integritet!
   Det har ju även vi människor, så egentligen är det inget konstigt med det. Om man utnyttjar det så kan man precis som du skriver få till mer mystiska bilder där djuren gömmer sig. Beroende på vilket perspektiv man ser detta med så kan det bli både humoristiskt, spännande och lite mystiskt. Bild fem kom till på väg hem från skogen (som vanligt). Ofta står rådjuren och spanar i sädesfälten på det här sättet. Jag gillar när man bara ser hornen och öronen som sticker upp.
   Tack för att du tog dig tid och skrev en kommentar Gustav! :)

   Radera