2014-06-16

Möte med snoken

Hade under en solig och fin kväll här i veckan som gick ett åter ett fantastiskt möte med en snok som låg och solade sig på en stor sten i vassen. Förra gången jag hade ett sådant här möte, var jag nere hos Terje på en heldag i Mullsjö, men den gången var det dock betydligt fler snokar som låg och solade sig.


8 kommentarer:

 1. Jäklar vilken bild!!! Kanon! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du gillar bilden Terje och stort tack för din fina kommentar! :)
   När jag såg snoken på stenen så tänkte jag genast på heldagen vi hade i slutet av maj. Fantastiskt att få uppleva detta på nytt även om heldagen bjöd på ett mer extremt och spännande möte. :)

   Radera
 2. Jättefin bild - härligt ljus!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar Hannes och vad roligt att du gillar bilden! :)
   Just den här kvällen var faktiskt ljuset väldigt fint och ormen låg perfekt.

   Radera
 3. Gustav Rappestadmåndag, 16 juni, 2014

  Jag gillar hur renodlad bilden är och hur du komponerat med det abstrakta övre partiet i oskärpa. Fina färger och en mycket vacker orm där ljuset speglas mot den skarpa texturen i ormskinnet. Jag undrar om den ligger och funderar på vad den ska göra när solen gått ned...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Gustav och vilken fin kommentar! :)
   Jo, man kan undra vad ormen ligger och funderar på. Strax efter att jag tog bilden så ringlade den sig faktiskt sakta iväg ned från stenen och ned i vattnet. En liten stund senare så plaskade det väldigt i vassen precis intill vassen, kanske var det ett lämpligt byte den låg och spanade efter?!
   Men är bara ormen som vet vad den funderade på exakt när bilden togs! :)

   Radera
 4. Svar
  1. Tack Jan-Olov för din fina kommentar! :)

   Radera