2017-12-19

Skogsgestalter i vinterskrud...
4 kommentarer:

 1. Många spännande väsen finns det där ute...härliga bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för kommentaren Jan-Olov! ;)
   Ja, det finns många olika väsen där ute i skogen, helt klart. Vissa årstider framträder de lite tydligare än andra...

   Radera
 2. Malin Ellisdotteronsdag, 03 januari, 2018

  Jag ser dessa skogsväsen i dina bilder och förstår precis vad du vill få fram också. Men jag känner mig lite tveksam till dessa ändå. Ja får känslan av att du kanske inte tagit dig tiden som du säkert hade tänkt? Dessa bilden och även bilderna i inlägget "Mörka, kusliga skogar" känns något hastiga på något vis. Du kan ju leverera riktigt spännande bilder, med rörelse och innehåll som ansikten, väsen eller vad det nu finns där i skogsrummet. Men just här upplever jag det som lite stressigt på nåt vis. Hoppas verkligen du tar detta på rätt sätt nu, inte alltid lätt att få fram det jag vill säga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack Malin för att du tagit dig tid och lämnat en kommentar till inlägget, det uppskattar jag verkligen. ;)

   Tråkigt att du inte gillade bilderna, men jag antar att det är så, en del bilder tycker man är bra, andra inte. Jag tar absolut inte illa vid mig för din kommentar, snarare tvärt om. Konstruktiv kritik är alltid nyttigt! ;)
   Tiden har inte alls varit en begränsande faktor i bilderna, varken i det här inlägget eller i inlägget med "Mörka, kusliga skogar". Vad det är som gör att du upplever bilderna som stressiga kan jag nog inte riktigt därför förstå. Men jag försöker att ta din kritik till mig och försöker att tänka på det vid nästa tillfälle jag är ute och fotograferar. Att detta inte är mina allra bästa skogsbilder är jag beredd att hålla med dig om. :)

   Radera