2016-11-18

Storfrämmande från Mullsjö

Under den gångna helgen hade vi storfrämmande av Terje Hellesø och Malin Ellisdotter Hellesø. Det blev en riktigt spännande helg, där vi östgötar fick återupptäcka våra egna hemmamarker på nytt. Vi var runt och tittade på några av de alla smultronställen som finns att besöka här i Kolmården, allt från djupa marmorbrott till branta skogsraviner och ekhagar.

Under lördagskvällen hade vi även fina och närgångna möten med vildsvin i fullmånens klara sken. En upplevelse jag tror vi alla sent kommer att glömma.


Jag tror man kan summera helgen med att den var riktigt spännande och att det för oss var väldigt roligt att få visa Kolmården och dess mytomspunna skogar för Terje och Malin. Redan nu ser jag fram emot nästa besök från Mullsjö och hoppas då även kunna visa ännu fler spännande platser. 

Tusen tack Terje och Malin för att ni valde att komma och hälsa på och hoppas att ni hade lika trevligt som jag och familjen!?

Här är mina bilder från helgens besök...


8 kommentarer:

 1. Malin Ellisdotter Hfredag, 18 november, 2016

  Mårten, Mårten... vilka bilder! 1, 2 och 4 är fantastiskt bra! Och saaben!!

  Vi ser fram emot att komma tillbaka, vi har ju mer att se och upptäcka.

  Stort tack för allt!! Och glöm inte att ni alla är välkomna hit när ni känner för det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst har vi mer att se och upptäcka, helt klart.
   Vi ser fram emot att ni kommer tillbaka. Ännu en gång, stort tack för ert besök! =)
   Tackar så mycket för inbjudan, vi dyker säkert upp inom en snar framtid och hälsar på er nere i Mullsjö. ;)

   Radera
 2. De första två bilderna är riktigt komplexa och spännande! Härligt Mårten! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack Gustav, jag kan bara hålla med dig! ;)

   Radera
 3. Jag fastnar fullständigt i bild nr 10, den är i mitt tycke helt magisk. Väldigt mycket mystik och sagokänsla i den och färgskalan ska vi inte prata om... bild 9 är också nåt alldeles speciellt i mina ögon Och så gillar jag vildsvinet.
  Härligt att ni verkar haft en trevlig helg tillsammans, alltid kul med vänner som har samma intressen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var ett helt oförglömligt besök och vi hade verkligen jätte-trevligt tillsammans. Roligt att läsa att du tycker så mycket om bild 9 och 10! ;)
   Två bilder som visar marmorbrottets mystik vid Marmorbruket. En spännande plats med många mystiska egenheter och ställen. Tusen tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar Lena! ;)

   Radera
 4. Det är vi som ska tacka så alldeles för en fantastisk helg tillsammans med er. Härlig gemenskap, många skratt, härliga diskussioner, Paul Newman, underbart fin natur. Ja, det är många intryck att smälta och förundras över. Längtar redan till nästa gång.

  ...och tack till dig också Mårten... ;)

  Dessutom några riktigt fantastiska bilder du visar, inte minst från Ringstad gravfält. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha... tusen tack Terje!
   Jag är riktigt glad att ni kom och hälsa på. Det uppskattar vi alla här väldigt mycket. Vi hade riktigt trevligt och därför tycker jag vi ska göra om detta vid tillfälle. Kolmården har ni bara sett en del av. Det finns mycket mer att upptäcka här, tro mig. Paul Newman och andra historier kan vi prata mer om och det blir garanterat mera intryck för er att få smälta... ;)

   Tack till dig också Terje! :p

   Roligt att du gillade bilderna, dina bilder var riktigt fina de också Terje! ;)
   Ännu en gång, tusen tack för att ni kom!

   Radera