2014-09-15

Trötthet

Att känna trötthet den här tiden på året är varken konstigt eller unikt på något sätt. De allt mörkare kvällarna och kortare dagarna gör naturligtvis sitt. Hösten och så småningom vintern är sakta men säkert på väg, trots att sommaren känns som att den var igår.


4 kommentarer:

 1. Rävbild! Härligt Mårten! Den har burrat upp sig så fint på berget, kanske för att ta tillvara värmen från solen som skinit under dagen? Visst ser den också lite trött ut, som om dess blick förmedlade "Vad ska det där vara bra för, jag ligger och vilar, jag är trött, stör mig inte"... snyggt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så var det Gustav. Kvällssolen lyste på den här klippan. Förmodligen var det varmt och skönt för den lilla räven att burra ihop sig på den varma klipphällen. Visst var den trött och efter att jag gjort denna bild och kunde smyga mig iväg så låg den kvar som en liten tuva på klipphällen. :)
   Roligt att du gillade bilden, tack för att du tog dig tid och lämna en kommentar!

   Radera
 2. Ser ut att må rätt gott i septembersolen! roligt med färgen som går igen i skogens bakgrund.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det precis som du skriver Jan-Olov att den lilla räven mådde bra där på klipphällen. Dessutom så går färgen igen i bakgrunden, det var tanken. Även att formen på den lilla yviga räven fint samspelar med tuvorna på klipphällen.
   Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar! :)

   Radera