2017-04-25

Våren...

Våren har hittills varit riktigt mångfasetterad, även om den i år har varit unikt kylig och haft många bakslag. Men för att vända det negativa till något positivt så har det gjort att årets vår kunnat erbjuda många nya typer av motiv; så som istappar med fint kvällsljus och framför allt storlom i snöoväder m.m.

I det här inlägget har jag försökt att summera ihop delar av den hittills gångna våren, hoppas att ni gillar det ni ser här i inlägget...

4 kommentarer:

 1. Vilket härlig vårinlägg Mårten! Många olika sorters bilder, motiv, stämningar, ljus, väder och känslor, i färg och i svartvitt. Blir glad av variationen och bredden... :) Ska jag välja ut en favorit bland de många bilderna blir det bilden med råbocken eftersom den har en så härlig uppsyn där den tittar in från sidan, samt att bakgrunden är intressant med de små ljusinsläppen där mellan trädens mörka grenar. Som ögon, eller som våren självt som bryter genom mörkret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att läsa att du gillar inlägget om våren och tycker om variationen. Det var min tanke att försöka att variera motiven och innehållet. Mötet med råbocken var spännande och oförglömligt. Ett sådant där tillfälle då rådjuren väljer att stå kvar och inte springa iväg. Tusen tack för din kommentar och dina tankar, de uppskattas! =)

   Radera
 2. En härlig bildkavalkad med vårbilder! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, tackar Terje för dina fina ord! ;)

   Radera