tisdag 21 april 2020

Skymning över Kolmården...

Solen har precis gått ned bakom Kolmårdsskogen, samtidigt som himlen färgas vackert rosa och lila...


2 kommentarer:

Lena sa...

Ja här var det rosa så det förslår. Det är ju ganska häftigt ändå så många olika färgskiftningar det hinns med när solen går ner, eller upp för den delen. Jag vet att jag själv stått där och knäppt bild efter bild bara för att jag hela tiden tyckt att nu...nu är den vackraste färgkombinationen, för att i nästa sekund tycka samma sak igen.
Och även om det kanske anses lite väl snuttigt så är det ju alltid magiskt att stå där och se på skådespelet. Jag gillade de fina mjuka penseldragsliknande skiftningarna i bilden. Solnedgångar är ju alltid vackra.

Mårten Lundgren sa...

Hehe, ja sockersött var det verkligen och jag har snarare fått dragit ned lite i färgerna för att det inte ska bli för intensivt. ;)

Förstår precis vad du menar med att man står och tar bild efter bild på solnedgången. Att ta flera bilder på samma solnedgång är dock inte alls så dumt. Då kan man i efterhand plocka ut den bilden med "den rätta" färgkombinationen.

"Snuttepuff" är det, men samtidigt är detta färgspel väldigt vackert att få uppleva, ett skådespel precis som du skriver...

Tusen tack för din kommentar och tankar kring bilden Lena! =)