söndag 12 april 2020

En hyllning till Malin...

Jag vill med denna bild göra en hyllning till en av mina favorit-fotografer, nämligen Malin Ellisdotter Hellesø. En fotograf som under många år inspirerat mig och alltid funnits där med lärdomar och råd.

Så med denna bilden vill jag bara säga tack för allt Malin!

Malin - "Home sweet home!"


8 kommentarer:

Lena sa...

Ja hon är en fantastisk fotograf och hennes bilder har och har haft en stor inverkan även på mig och mina tankar kring fotografi. Hon är en mycket stor inspirationskälla och jag har hittills inte sett en enda bild av henne som inte berör på djupet eller berättar något helt annat än bildens motiv på ett väldigt spännande sätt.Hennes känsla/seende är mycket unikt och eget.
Passande bild med husvagnen och träd. :)

Mårten Lundgren sa...

Ja, visst är hon! :)
Kan bara hålla med dig, då jag inte heller sett en enda bild som inte berör på något sätt. Tack för din kommentar Lena och väldigt roligt att fler inspirerats av Malins bilder. ;)

Malin Ellisdotter sa...

Oj... nu blir jag alldeles förvånad och rörd... när detta kom upp på startsidan på facebook. Och vilken fantastisk bild! Ett stort och varmt tack för dina otroligt fina ord, Mårten. Tusen tack!!

Terje sa...

Underbart fina ord Mårten (och även till dig Lena för din kommentar). Att få uppleva en hyllning till Malin och hennes bilder värmer oerhört, det är hon värt för hennes ständiga närvaro som fotograf och bildskapare. ❤️��

Mårten Lundgren sa...

Tusen tack själv Malin för all fin inspiration och inte minst alla kloka råd och lärdomar som du delat med dig av. Detta inlägg kände jag var på sin plats! STORT TACK!!! =)

Mårten Lundgren sa...

Terje, jag kan bara hålla med dig om Malin!
En hyllning tycker jag verkligen hon är värd efter all inspiration och allt hon delat med sig av. =)
Visst både berör och värmer hennes bilder varje gång man ser dem! ;)

Anonym sa...

Kan ju bara instämma i dina berömmande ord till Malin, finns ju en strävan framåt där i fotografin och ett unikt öga för bildskapande hos Malin.

/Christer K

Mårten Lundgren sa...

Tack för din kommentar Christer och jag kan bara hålla med dig i dina ord om Malin, helt rätt! ;)