fredag 17 april 2020

Bara några tranor...

Bara några tranor - en bild skapad med dubbelexponering i kameran...


4 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Mårten!
Lite dåligt samvete att jag inte lämnar kommentarer oftare här. Men då måste jag ju göra det så gott som dagligen :)
Jag är så imponerad av dina bilder och personliga stil, och jag har verkligen insett att en bra bild sällan är en närbild. Jag har ändrat mitt tänk när det gäller foto, inte bara fåglar. Sen uppskattar jag även artporträtt, det ena utesluter ju inte det andra.
Vid något tillfälle, när den här coronaskiten är över, skulle det vara jättekul/lärande att följa med upp i Kolmårdskogarna och se hur/vad du gör det du gör.
Keep up the good work!!
/ Fullformats-Johan ;)

Lena sa...

Läcker bild, jag får känslan av att vara under vatten och i en dröm om frihet.

Mårten Lundgren sa...

Tusen tack Lena för din kommentar! :)

Mårten Lundgren sa...

Hej Johan,
Vad rörd jag blir av att läsa att du ändrat ditt sätt att fotografera tack vare mig och att du tycker om mina bilder. Tusen tack och ännu en gång, jag blir rörd av att läsa detta! =)

Det är även roligt att läsa att du besöker bloggen varje dag och du ska absolut inte känna någon press över att du måste lämna en kommentar varje gång du är inne och besöker bloggen. Givetvis är det alltid trevligt att få läsa någon annans tankar och idéer om mina bilder. Men känn istället att du gärna får lämna en kommentar då du tycker att du har tid och det passar. ;)

Ja, den här Coronaskiten är inget vidare och jag tycker att vi absolut kan höras av när det hela har lugnat ned sig lite. Hoppas att allt är bra med dig och att du inte drabbats av detta. Ha det bra och må gott!