fredag 27 mars 2020

Årets orrspel...

De kalla morgnarna i helgen som var bjöd på fina möjligheter till orrspel här i Kolmårdsskogarna. Precis som alltid blir jag både konfunderad och imponerad över detta spel som orrfåglarna utför sinsemellan. Något som var slående för detta året var att det faktiskt var fler tuppar som gjorde upp, än vad det var vid förra årets orrspel.

Här nedan följer mina bilder från årets orrspel här i Kolmårdsskogarna...















6 kommentarer:

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Härlig upplevelse att få vara med om! Har faktiskt inte hört dom här än, men det ser ju ut som att det är hög tid att ge sig ut...

Lena sa...

Här var det livat minsann. Förstår att det måste vara ett fantastiskt skådespel att sitta på första parkett och se detta. Tyckte mycket om kontrasten i bilderna med det kyliga frostiga och solens varma ljus i bakgrunden och så fick den tredje bilden mig att skratta lite då den fick mig att tänka på Sean Banans "Skaka rumpa" :) (Har man barn så har man...)

Monica Johansson sa...

Vilken fantastisk förmån att få ta del av dina otroligt fina bilder!

Mårten Lundgren sa...

Ja, här i Kolmården har nog spelet pågått i alla fall under tre veckors tid. Helt klart dags att bege sig ut snarast möjligt om man vill uppleva detta. :)
Visst var det en härlig upplevelse detta, tusen tack för din kommentar Jan-Olov!

Mårten Lundgren sa...

Hehe, ja precis den tredje är det lite "skaka rumpa" över, det håller jag med dig om Lena! :p
Ja, det är ett riktigt häftigt skådespel att få uppleva detta och jag är varje år lika fascinerad över detta spelet. Det är helt enkelt något väldigt märkligt med det och hur det går till. Roligt att du hittade några favoriter i serien. STORT TACK för din kommentar! ;)

Mårten Lundgren sa...

Tusen tack Monica för fina ord och så roligt att höra att du tycker om mina bilder. STORT TACK! :)