2019-06-19

Fältharen flykt över fältet...


4 kommentarer:

 1. Inga kommentarer, hur är det möjligt. Hallå VAKNA! ;) Oj,oj,oj vilken helt underbar kamera målning du målat. Så underbar i sitt måleriska uttryck, texturen, rörelsen, penseldragen de vågräta vågorna i varma och gröna toner/färger som böljar fram i bilden och pricken över i:et är haren, fångad i en fin pose och belyst i gyllenetimmens varma ljus. Mycket bra och väl genomförd.

  /Christer K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, ja varför det inte blivit fler kommentarer vet jag faktiskt inte?!
   Roligt i alla fall att du vill skriva några rader om vad du tycker tänker om bilden Christer, det gör mig riktigt glad! :)

   STORT, STORT TACK för dina fina ord om bilden, de uppskattar jag verkligen ska du veta! =)

   Radera
 2. Malin Ellisdottermåndag, 15 juli, 2019

  Vackert - håller med Christer! Fast jag misstänker att en del tänker ”kommenterar du hos mig så kommenterar jag hos dig”.

  När jag hade bloggen var det sällan jag fick kommentarer från svenskar, men jag var tacksam för de kommentarer jag fick. Att få feedback på sitt arbete ger mycket - personligen har jag märkt att få kommenterar hos mig också - det finns de som tror att jag redan vet hur ”bra jag/mina bilder är” eller så blir det väldigt korta kommentarer med snyggt eller emojis. Sällan det kommer längre kommentarer eller vad bilden säger/förmedlar.

  Som sagt - riktigt fin bild på haren i språng. Och se filmen ”Den långa flykten” (ej barnvänlig) - den som Beatrice nämnde när vi var vid Forentorps ängar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det Malin, den filmen kommer jag ihåg att vi pratade om. Inget jag skulle visa för barnen. ;)

   Roligt att du tycker om bilden och jag håller nog med dig om kommentarerna. :S
   Det är verkligen roligt att få feedback på sitt arbete och höra att någon annan uppskattar det. Helt klart! :)

   STORT TACK för dina kommentarer här på bloggen Malin och för den feedback du ger!

   Radera