2018-04-17

Årets första mötet med Storlommen...

I helgen hade jag mitt allra första möte med storlommen för året! Ett mycket efterlängtat ögonblick, som jag väntat på hela vintern. Naturligtvis hade jag inte kunnat gissat att det var just nu i helgen och just i Mullsjöskogen som detta efterlängtade möte skulle äga rum. Som en bonus fick jag även höra storlommens säregna rop eka över Mullsjöskogarna. 

Jag kan konstatera att Mullsjöskogarna åter fått sin själ tillbaka, då storlommen återvänt. Nu väntar jag naturligtvis på att Kolmårdsskogarna också snart ska få sin själ tillbaka...2 kommentarer:

 1. Malin Ellisdottertisdag, 17 april, 2018

  Ja, det blev lite som en fin avslutning på besöket här! Underbar serie och bara att gratulera till mötet och bilderna. Måste erkänna att det var speciellt att höra ropen ända in mot skogen där vi var.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var verkligen ett "hallelujah-moment" för mig att få se storlommen igen. ;)
   Tusen tack för ett trevligt besök och jag kan bara hålla med, ropet var något alldeles extra, precis som alltid då man hör storlommen ropa.

   Vill också tacka för din kommentar här Malin, den gjorde mig verkligen glad! Det var också roligt att läsa att du gillade bilderna! ;)

   Radera