tisdag 9 maj 2017

Till mina vänner rådjuren...

Detta är ett inlägg som jag vill tillägna till mina vänner rådjuren. Under den tidiga delen av våren har jag haft många fina besök av dem här hemma där jag bor. De har inte bara kommit för att äta, utan även sovit i närheten av huset. Ibland är det en ensam råget, andra gånger är de flera stycken och även en råbock.

Det är alltid lika trevligt när de kommer på besök och att även få studera och uppleva dessa personligheter och deras morgonrutiner på nära håll...


















6 kommentarer:

Malin sa...

Vilken underbar serie! Härliga uttryck!

Mårten Lundgren sa...

Tusen tack för din kommentar Malin och var roligt att läsa att du gillar bilderna på rådjuren! ;)

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Riktigt fin serie på rådjuren! och bocken blir en riktig snygging när han fejat klart...

Mårten Lundgren sa...

Tusen tack för kommentaren Jan-Olov. Roligt att du gillar serien på rådjuren. Visst kommer råbocken att bli en snygging efter att han fejat hornen. Väntar på att snart få se honom igen... ;)

Terje sa...

Tänkte ge dig 11 poäng av 10... ;)
Vilken fantastisk bildserie på rådjuren, bilderna visar tydligt vilken fin kontakt du haft - och även förmågan att vänta in precis de rätta uttrycken! :)

Mårten Lundgren sa...

Oj, oj, oj vilka fina ord Terje!
Tusen tack för din fina kommentar om bildserien. Blir riktigt rörd och det har varit ett rent nöje för mig att få fota rådjuren. Känner mig dock inte riktigt färdig med dem ännu med dem, så det finns risk att du får se mer framöver... ;)