2017-05-18

Inlägg 1000!!!

Så var det dags, att publicera inlägg 1000. Det är otroligt vad tiden har sprungit på sedan jag startade bloggen i mitten av oktober 2013. Det betyder att bloggen i oktober fyller fyra år. Länge har jag funderat fram och tillbaka över vad jag vill publicera i just mitt tusende inlägg. Slutligen kom jag fram till att jag borde välja ut 10 bilder som jag aldrig tidigare visat. Jag har försökt att variera motiven som även får spegla några av de nära och oförglömliga möten jag haft under de senaste åren.

Hoppas att jag inte tröttar ut dig som läser detta, utan att vi snarare ses i framtiden, då jag publicerar inlägg 2000...8 kommentarer:

 1. Stort grattis till det 1000:e inlägget. Fantastiskt fina bilder, tycker om alla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack Malin för dina fina ord och för ditt grattis till bloggen. ;)
   Roligt att du gillar bilderna, det glädjer mig verkligen!

   Radera
 2. Härlig blandning du visar här! ska försöka hänga med till 2000....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, häng i Jan-Olov det kommer att komma en mängd spännande bilder framöver. Det gissar jag på, även om jag inte riktigt vet vilka bilder som kommer så långt fram, så vet jag helt klart att jag inte kommer att fota mindre och även vad som kommer här näst... ;)
   Roligt att du gillar bilderna i mitt 1000:e inlägg. Tack för din kommentar!

   Radera
 3. Stort grattis till milstolpen! En riktigt fin samling djurmöten och bilder du bjuder på tycker jag :D Extra roligt att inse att jag själv varit med vid några av tillfällena och att sitta och drömma mig tillbaka till dessa och sådant vi upplevt tillsammans. Får svårt att välja ut någon bild, utan här är det helheten och mångfalden som fångar mig. Men den där räven, alltså... *andnöd*

  Tack för inspirationen du skänker genom inläggen. Vi ses där ute!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att läsa att du gillar inläggen här på bloggen Gustav. ;)
   Att få inspirera och entusiasmera är något av det finaste som man kan göra som fotograf, enligt mitt tycke. Visst har du varit med vid några av tillfällena ovan, så är det ju.

   Hehe, räven här ja. Det mötet glömmer jag aldrig. Tror det är enda gången då jag faktiskt nästan klappat en räv på nosen. ;)

   Tack själv för kommentar och inspiration och visst ses vi där ute! =)

   Radera
 4. Femte bilden på rådjuren är ju fullkomligt fantastiskt!!!!!!!!!! :)
  Och grattis till mer än 1000 inlägg i bloggen, inte många som kan visa fram så många inlägg med så många fina bilder! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, nu blir jag så där generad igen över alla fina ord. ;)
   Roligt att du gillade detta jubileumsinlägg och tusen tack för att du tog dig tid att skriva en kommentar Terje! :D

   Radera