2016-11-24

Storskrakar i vinterljus

Stillheten, rofylldheten, lugnet...


4 kommentarer:

 1. Som ett pärlband flyter de fram vid strandkanten. Fin och rofylld stämning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för dina fina ord om bilden! ;)

   Radera
 2. Ojsan! Vilken bild! Ser en fin helhet här, med de tolv skrakarna på samstämd rad på det lugna vattnet. Det bågformade busklika trädet i fonden sprider min blick ut över bildytan, och jag njuter av dess vackra färgton. Noterar den ensamt upplysta stammen till vänster inne i skogen, som mystiskt signalerar något, vet inte riktigt vad. Den ger också bilden en balans, och motvikt till träden till höger. Den intensivt röda tonen är så vacker, och blicken söker sig ständigt in dit för att söka svar. Men det intensiva har också något oroande över sig... som gör att jag inte helt kan slappna av i bilden. Som en eld, något illavarslande. Tycker att den här detaljen är en viktig styrka i bilden och att den gör bilden mer intressant genom att skapa ett spänningsmoment.

  För mig handlar bilden precis som du skriver om stillhet och ro, men också om gemenskap i gruppen. Jag tycker den är riktigt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du delar alla dina tankar om bilden Gustav. Det uppskattar jag verkligen, att få läsa om hur du ser på bilden. Väldigt fint! ;)
   Roligt att du tycker så mycket om bilden, det gjorde mig riktigt glad att få läsa. Tusen tack! =)

   Radera