2016-11-02

Fyra nya gryningsbilder från skogen...

Att få vara i skogen när solens första strålar letar sig in mellan träden är något speciellt, eller rent av fantastiskt. Hur solen målar träden med sina varma solstrålar och lyser upp det mörka svarta, som annars är det enda som finns här inne mellan träden.

Här följer fyra stycken bilder jag gjorde en tidig höstmorgon i en vaknande Kolmårdsskog...

4 kommentarer:

 1. Fastnar för de två första bilderna, det första ljuset som du skriver är helt klart något alldeles extra att uppleva ute i naturen. Själv älskar jag att sitta vid skogskanten och se solen gå upp över havet, det är magiskt.
  Den fösta bilden ger mig en känsla av varsamhet och beskyddande, då det ser ut som om trädrötterna skyddar stenfiguren som ligger där under.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I skymningen är det något speciellt att vara ute i skogen. Att få uppleva de första solstrålarna som letar sig in i mörkret är något extra, precis som du är inne på Lena. Roligt att du såg figuren under trädrötterna i den första bilden. Tusen tack för att du delar med dig av dina tankar och för att du tog dig tid att skriva en kommentar. Det uppskattas verkligen! =)

   Radera
 2. Visst värmer det en frusen höstsjäl, att få njuta av de första varma strålarna som i din andra bild i inlägget... fint! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack Gustav för dina fina ord! =)

   Radera