torsdag 13 oktober 2016

Sex stycken nya bilder från skogen







8 kommentarer:

Lena sa...

Här var det många olika bilder som satte fart på min fantasi. Tycker om regnkänslan i bilden på svamparna, riktigt läckert. Näst sista bilden får mig att känna det som om det står några olycksbådande varelser i utkanten av skogen och väntar... Får också en svag känsla av kaos i flera av bilderna. Men den sista kan jag inte riktigt bestämma mig för om det är sorg eller obehag/bekymmer som den förmedlar.
Hur som helst så tycker jag om dem allihop. Du ser ut att ha jobbar ganska mycket för att få till bilderna som du vill ha dem.

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Verkligen spännande skogsbilder,bra jobbat!

Mårten Lundgren sa...

Tusen tack för din kommentar med tankar om skogsbilderna Lena. Visst är det så att det finns varelser som väntar i skogen... ;)
Självklart arbetar jag med kameran och även lite i efterbehandlingen för att få till bilderna precis som jag vill ha dem.

Mårten Lundgren sa...

Tusen tack Jan-Olov för din fina kommentar som jag uppskattar. Blir även glad av att läsa att du gillar skogsbilderna. ;)

Hannes Theander sa...

Spännande serie Mårten! Fastnade särskilt för bild ett och två. Det känns i ettan som man står precis i brytet när det händer så att säga. :-)

Gustav sa...

Slås av hur väl "effekten" i den första bilden framför skeendet i trädet som faller till marken med ett brak. Det går riktigt att höra braket, känna markens gungning och trädflisorna som sprätter åt alla håll, när man tittar på bilden. Snyggt!

Mårten Lundgren sa...

Tack så mycket för dina tankar och din kommentar Hannes! =)

Mårten Lundgren sa...

Tusen tack för din fina kommentar Gustav! ;)