2016-10-01

Hösten tränger på...

Under morgonen var första gången i år, som jag verkligen kände att hösten nu faktiskt är här. Vädret var lite kyligt, färgerna på träden och landskapet är tydliga och så det jag egentligen tycker allra minst om: tystnaden!

Det blev en sväng på de stora fälten, för att få möta rådjuren och jag lyckades även hitta ett gäng med kråkor och kajor som hade tagit en jordhög och en gammal lada i beslag. De var mycket intressanta och spännande att få studera. Slutligen mötte jag en sovande rådjursget med kid innan jag återvände hem. Här är mina bilder från denna vackra höstmorgon...


2 kommentarer:

 1. Även om våren och sommaren är härlig med allt djurliv så tar jag emot hösten med öppen famn. Jag tycker att det är skönt med tystnaden, särskilt i skogen, där allt tycks gå ned i varv och så även jag. Nu stundar en annan tid, med nya bilder och upplevelser.

  Bild två har en behaglig värme.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för dina fina tankar Gustav. De är alltid lika spännande att få ta del av och läsa. Jag håller med dig, men det är något visst ändå med våren tycker jag, när alltid liv åter kommer tillbaka i naturen och fåglarna åter börjar att sjunga.

   Visst är ändå hösten fin med alla sina färger...

   Radera