onsdag 26 oktober 2016

Från en plats för länge sedan...












"From a story long ago
In my own time
I'd be adventurous
To a place of wonder when the heart calls
Calls for all of us"
/Tobias Tåg



9 kommentarer:

Lena sa...

Kort och gott - Riktigt vackra och kontrastrika bilder, favoriten är nog ändå där huset kikar fram mellan ormbunksbladen.

Mårten Lundgren sa...

Tusen tack för din fina kommentar till inlägget här Lena! ;)
Huset som kikar fram bland ormbunkarna gillar jag också mycket, men jag tror ändå att bild 8 är lite mer speciell för mig... =)

Lena sa...

Ja det kan jag förstå :)

Håkon Langmo sa...

Spennende bilder. Det er noe eget med disse forlatte husene. De har sin egen historie som kan bli riktig spennende om man lar tankene fly.

Mårten Lundgren sa...

Jag instämmer helt i detta Håkon!
Visst är det spännande platser som ofta har en spännande historia som kan få tankarna att fara iväg. Ett varmt tack för din kommentar och vad glad jag blir av att läsa att du gillar bilderna. =)

Malin Ellisdotter H sa...

Bild 6 har nåt märkligt och kusligt över sig.
Känns nästan som om nån sitter där i stolen...

Övergivet är alltid fascinerande, även om vissa platser har en viss stämning över sig... Man får alltid det där perspektivtänket när man är på sådana här platser.

Gustav sa...

Vilken fin serie från ödehuset! Om tiden som varit och om den som är nu. Funderar på vilka som flyttade in i detta hus när det var nytt. Var finns de människorna nu? Vilka liv levde de och är det någon i livet som minns vilka de var?

Bild åtta som du själv nämnt som speciellt för dig, den är en fullträff.

Mårten Lundgren sa...

Håller med dig om bild nummer 6, där letar ögat efter den som ska sitta i stolen... det känns så naturligt på något sätt. Håller helt klart med dig i dina tankar om om stämningen på en övergiven plats Malin. Tusen tack för dina ord... såg du vad som gömmer sig i bild nummer åtta? ;)

Mårten Lundgren sa...

Ja, tankarna far snabbt iväg vid en sådan här plats, helt klart Gustav. Ja, bild åtta är lite speciell... ;) Helt klart en favorit!
Tusen tack för din kommentar Gustav!