2016-09-30

800 inlägg!!!

Så var det dags att fira att bloggen har 800 inlägg. Jag vill uppmärksamma detta genom att visa fram åtta stycken lite olika naturbilder. Bilden på linnéan är från i somras, övriga är från i slutet av augusti och september månad...

12 kommentarer:

 1. Grattis! Tiden går fort när man har roligt =)
  Fina bilder du visar upp, tycker mycket om den lite sorgsna stämningen i den sista bilden men bild nr 4 på björkstammarna i dimman är fantastisk tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, ja tiden rusar allt på när man har roligt, visst är det så. ;)
   Roligt Lena att du hittade några favoriter i inlägget. Jag håller helt klart med dig om bilderna. Den dimmiga skogen, var en riktigt fin morgon, men tjocka dimmor och dimstråk. Såg denna sumpskog då som jag inte kunde låta blir att fota. Tusen tack för att du lämnade en kommentar. Det uppskattas verkligen. =)

   Radera
 2. Imponerande att det har blivit så många inlägg! Många fina bilder och tänkvärda texter har det blivit, ser fram emot att se vad det blir för inlägg framöver. I detta inlägg är nummer ett och fyra mina favoriter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för din fina kommentar och ett jätte-tack för att du på många sätt gjort detta möjligt för mig. ;)
   Ja, det blir även spännande för mig att se vilka inlägg som kommer i framtiden, vilka landksap, vilka möten och vilka motiven blir. Ett stort tack för att du skrev en kommentar till inlägget Anna-Lena! =)

   Radera
 3. Ja,du är onekligen flitig! men så är det ju,man får lite fotoabstinens om det är för mycket andra plikter som kommer i vägen...mina favoriter här blir det fina porträttet på lommen och den melankoliske råbocken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Jan-Olov! Kanske är jag flitig, men jag älskar ju att hålla på med mitt bildskapande i naturen, så det blir nog väldigt lätt så då?!
   Roligt att du hittade några bilder som du tyckte stod ut lite extra. Tusen tack för att du tog dig tid att skriva en kommentar. Det uppskattas verkligen ska du veta! ;)

   Radera
 4. Grattis bloggen, Mårten och vi som läser bloggen! :) Riktigt härlig bildserie. Fastnar särskilt för stämningen i älgbilden samt den sista med rådjurssilhuetten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bloggen och jag hälsar tillbaka och tackar dig! =)
   Roligt att du gillar bildserien Gustav. Jag tänkte att jag skulle ha med lite olika bilder i det här inlägget. Tusen tack för att du tog dig tid att skriva en kommentar!

   Radera
 5. Jag håller med A-L här. Bild 1 och 4. Särskilt nr 4.

  Och ett stort grattis (än en gång)! Fortsätt blogga och fortsätt fotografera.

  Vi ses snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för din fina kommentar Malin! =)
   Jag fortsätter såklart att blogga på och jag tackar så mycket för gratulationen. Vi ses snart! ;)

   Radera
 6. 800 inlägg det var inte dåligt, och så spännande bilder du firar det med. Bild 1, en riktigt magisk älg bild, så skön ton i bilden. Bild 4 så skön denna ger. Spännande med hur jag anar de knotiga torrakorna/gamla träden genom dimman, en riktig sagoskog som där skymtar fram. Bild 8, helt underbar siluettbild med djuret fint inramad av omgivningen och sån skön sval ton i bilden...Toppen!
  Grattis bloggen...nu får du ta sikte på det 1000:e inlägget ;)
  Med vänlig hälsning Christer K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för din fina kommentar Christer och du ska veta att jag verkligen blir verkligen glad av att läsa att du gillar bilderna i inlägget. Tusen tack för att du stanna till här på bloggen och skrev en kommentar.

   Siktet är självklart inställt på 1000:e inlägget och därefter det 2000:e osv. ;)
   Ännu en gång, tusen tack! =)

   Radera