2016-06-23

Nu står Linnéan i full blom...

Nu står äntligen Linnéan i full blom, Smålands landskapsblomma och gammelskogens egen lilla blomskatt...

4 kommentarer:

 1. Nu har jag tittat en stund på bilderna här... Jag har skrollar upp och ner och tittat och betraktat. Det känns lite som om du kanske inte haft tillräckligt med tid under fotosessionen med Linneorna? Den bilden jag tycker har nåt är den sista bilden, den känns lite mer än de andra. Jag hoppas verkligen att du förstår hur jag tänker nu och det är menat som konstruktiv "kritik", om jag nu ska skalla det för kritik. Känns med som konstruktiva funderingar, att kanske har du inte gett dig tiden helt enkelt? Det jag upplever är att det känns lite rörigt och hastigt. Men jag kan ha helt fel i min bedömning och säg gärna ifrån om du inte vill ha den här sortens funderingar från mig. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Malin för din kommentar!
   Intressant att du ändå ser att det fanns ett störande moment då jag fotade Linneorna. Det var fullt av knott som försökte äta upp mig. Händerna var precis rödprickiga när jag kom hem. Jag tar din kritik som konstruktiv och inget annat. Jag har redan börjat att arbeta på nya bilder och jag uppskattar att du bryr dig.
   Ett sista försök att få dessa bilder att se lite annorlunda ut har jag gjort, genom att ge dem ett nytt utsnitt. Håll ut, nya bilder är som sagt på väg och jag uppskattar din kommentar! ;)

   Radera
 2. Linnéa är fina, det var min farmors favoritblomma. Det passade henne på något sätt. Kom att tänka på det. Mycket fin serie! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Hannes! ;)
   Linnea är faktiskt min favoritblomma också... så sliten så skör och så vacker i sin enkelhet.

   Radera