2016-06-16

Alla dessa ansikten

Under trädkronornas dova skuggor döljer sig "de där" ansiktena. De växlar kraftigt mellan att vara arga, sorgsna, glada, hotfulla, oroliga... Sammantaget så stirrar de alltid på mig, när jag är där ute i skogen. Kanske är det därför jag ofta känner mig iakttagen?! 

Det är spännande att möta deras blickar och sedan begrunda deras olika uttryck. Är detta ansikte sorgset av någon anledning?!

Alla dessa ansikten och uttryck triggar såklart min fantasi och mitt bildskapande. Detta får mig många gånger att fundera över om vi egentligen vet så mycket som vi tror om skogen och träden. Kanske har de ett liv som vi inte känner till och känslor som vi inte ens kan förstå...?!
4 kommentarer:

 1. Finns nog mycket vi inte har så stor vetskap om...fantasieggande bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så tror jag också. ;)
   STORT tack för din kommentar Jan-Olov!

   Radera
 2. Är lite tudelad här... Kanske blev det för många bilder så är mer upptäckter än bilder - men samtidigt måste jag särskilt lyfta fram bild 1 och 4 som är fullkomligt lysande bilder! Ursäkta att jag är kritisk, men bild 1 och 4 täcker väl upp och får absolut högsta betyg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att du får vara kritisk Terje, jag hade en tid samlat på mig några bilder med ansikten från skogen och kände att det var dags att visa fram dem. Kanske har du rätt i det du säger, men jag är kluven i om jag är beredd att hålla med eller inte. Hur som helst så tackar jag och bockar för det fina betyget på bild 1 och 4. Tusen tack!!! ;)

   Radera