2015-12-10

Rävfest

I ena änden av en stor parkering, satt en förnöjsam räv och tittade. Bredvid den låg en stor plastpåse med matrester. Efter förra veckans hårda storm (Helga) fanns det säkert mängder av mat att tillgå. Precis just vid denna parkeringsplats hade en stor soptunna vält, för en räv betyder det att det är fest...

6 kommentarer:

 1. Haha, så typiskt räven, denna opportunist. Självklart utnyttjar den situationen efter Helga och letar rätt på matrester i närheten av människan. Riktigt fin bildserie du visar här, med den sista bilden som min favorit. Där ser jag en blandning av nyfikenhet och vaksamhet, något som finns hos de allra flesta rävar tror jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett stort tack för att du delar dina tankar om räven/rävar Gustav och att du tog dig tid att skriva en kommentar. Roligt att du gillar bildserien! =)

   Radera
 2. Bra rävbilder Mårten! :)
  Fastnar särskilt mycket i tredjebilden, en blivande kandidat till väggen hemma?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, börjar få fullt här hemma på väggarna! ;)
   Vad kul att du gillade rävbilderna Terje. Tack för att du tog dig tid att skriva en kommentar. =)

   Radera
 3. Wow... vilka bilder - vilka fina porträtt!! Bild nr 3 är ju bara magisk, känns som en målning. Du har verkligen utvecklat och förfinat i ditt fotograferande, Mårten. Tummen upp!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort tack för dina mycket fina ord Malin. De tar jag verkligen till mig ska du veta. Jag arbetar på med fotograferandet utifrån de recept som jag fått under heldagarna, både av dig och Terje. ;)
   Det är alltid roligt när någon ser att det ger resultat. Vad kul att du gillar bilderna på räven i inlägget här Malin.

   Radera