måndag 28 september 2015

Nattens blodmåne

Bilder från nattens mystiska blodmåne, fotad genom Kolmårdens stilla trädtoppar...





6 kommentarer:

Terje sa...

Jag såg så sött efter ett flertal långa arbetspass. Däckade redan vid kl 22 på kvällen... Så jag missade detta. Men Bea hade lånat och manövrerat 400:an och Nikonkameran och gjorde några bilder som jag fick se nu i morse när jag kom upp. Såg några bilder även på Facebook, och nu dina. Förstår att jag missat något ordentligt fascinerande, men denna gång orkade jag faktiskt inte, var tvungen att sova. Vaknade däremot tidigt i morse och fick med mig ett underbart morgonljus som igår morse. Många bilder!

Härlig serie Mårten! :)

Mårten Lundgren sa...

Jag var också trött igår morse... av en händelse vaknade jag faktiskt till ca 04:30 och tittade ut. Hade räknat med moln och dimma så att månen inte skulle gå och se. Men för en gångs skull var det helt stjärnklart. Det här måste jag göra något med tänkte jag... annars kommer jag att ångra det.
Sagt och gjort, men jag ville även göra något mer personligt av bilderna och inte "bara" en röd måne på en svart bakgrund. Därför fick Kolmårdens tallar vara min förgrund. ;)

Jag blir riktigt glad av att höra att du gillar serien Terje! Även ett stort tack för du tog dig tid att skriva en kommentar på inlägget. :D

Hannes Theander sa...

Jo, men precis som du skriver blev det något eget. Spännande bilder och roligt att du experimenterade!

Mårten Lundgren sa...

Tack Hannes för din kommentar och roligt att du gillade mitt sätt att fota blodmånen på. ;)

Gustav sa...

Föredömligt inramat, med blodmånen i sitt sammanhang... ditt sammanhang = dina bilder. Många ögon kring månen också, som blickar ned på den som är vaken om natten. Snyggt Mårten! :)

Mårten Lundgren sa...

Tack för dina tankar kring dessa bilder Gustav!
Kolmårdsskogen är alltid full av väsen, som du vet vid det här laget. ;)