torsdag 30 april 2015

Trevlig valborg!

Vill med denna bild passa på att önska er alla en riktigt trevlig valborg!
Glöm bara inte bort att fota och njuta av vädret nu under de lediga dagarna. :)



4 kommentarer:

Erik Koffmar sa...

Önskar dig en bra valborgsledighet med mycket fotograferande! Härlig bild på skatan i regnet, just nu faller regnet utanför och det är riktigt mörka moln på himmeln, bara hoppas att det lättar något så man kommer ut med kameran i helgen. Många otroligt fina bilder på din blogg.

/Erik

Gustav sa...

Tack så mycket, trevlig första maj till dig! En passande bild för dagen, eftersom det regnar. Jag njuter av dagen genom att kolla andra fotobloggar ;) En härlig färgmättnad i din bild, med en bakgrund full av "ögon", som ramar in den vackra skatan. Noterar också färgspelet i stjärtfjädrarna... och den vackra blå färgen bak på ryggen, vackert! :)

Mårten Lundgren sa...

Oj, tack dör de fina orden Erik och tack för att du tog dig tid att skriva en kommentar. Det känns mycket roligt att du gillar bilderna här på bloggen. ;)
Även regnigt och mulet väder skapar stämning i bilderna. Men jag håller med dig om att det är tråkigt att utrustningen och man själv blir genomblöt. Vi håller tummarna för bättre väder!

Mårten Lundgren sa...

Tack och tack detsamma till dig!
Det kan både vara inspirerande, spännande och avkopplande att läsa andra bloggar. Skatan är en mycket vacker fågel, som det av någon anledning visas för få bilder på tycker jag. ;)
Dessutom är de otroligt sluga och har de ett mycket spännande beteende.
Tack för din kommentar Gustav!