fredag 17 april 2015

Sällsamheter och sällsamma möten

Visar i detta inlägget ett urval skogsbilder från några av alla de sällsamma möten som jag har upplevt här i Kolmårdsskogarna.








4 kommentarer:

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Sköna skogsbilder från Kolmården,gillas!

Mårten Lundgren sa...

Vad roligt att du gillade bilderna Jan-Olov och ett stort tack för din kommentar.;)

Hannes Theander sa...

Fina bilder Mårten - en av de bästa om du frågar mig! Särskilt de sista två bilderna faller mig i smaken. I båda fallen är kompositionen snygg - ren - utan att vara tråkig då bilderna har flera blickfång. Det är även ett fint jobb med dubbelexponeringarna, som jag antar det är som har softat bilderna lite. De är ganska subtilt gjorda, vilket gör att det inte är effekten som sådan gör bilden, utan att den bara förstärker något som redan finns där. I den näst sista bilden tycker jag om båda partierna med den uttrycksfulla stubben och de tre träden som skapar intressanta linjer. I den sista bilden är ljuset och färgskalan det jag fastnar mest för.

Mårten Lundgren sa...

Tack för att du delar med dig Hannes av hur du tänker och ser på bilderna. Det uppskattar jag! ;)
Visst har jag dubbelexponerat i dessa bilderna för att få fram den känslan jag själv upplevde när jag tog bilderna. Roligt att du gillar dem så pass och jag håller med dig att stubben i bild 6 är väldigt uttrycksfull. Nästan lite hotfull kanske, där den står inne bland träden?!