2014-12-10

Att vandra sin egen väg

För mig är det viktigt att få vandra min egen väg i mitt skapande av bilder. Att ha möjligheten att göra just mina bilder när jag är ute i skogen. Att släppa loss både tankar och känslor och låta dem flöda och skapa just de bilder som jag ser. Det är viktigt att tro på sitt eget skapande och vandra sin egen väg. I slutänden kommer detta att berika fotovärlden, med just dina egna bilder...


2 kommentarer:

 1. Jag håller helt med dig i detta, och jag tänker att detta är en fördel med att vara amatörfotograf, att skapa bilder utifrån de egna villkoren. Med kameran i skogen, på eget uppdrag, finns en bättre frihetskänsla? När du ändå är inne på just skogsbilderna så vill jag meddela att jag tycker att du verkligen gått din egen väg den senaste tiden. Ett fint exempel var i det föregående inlägget, med dina minnens spökskog. Bilder som liknar dem har jag inte sett från någon annan fotograf! Riktigt bra och inspirerande! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det viktigt att vandra sin egen väg när det gäller fotot och kanske allt skapande. Huruvida det spelar någon roll om man är amatörfotograf eller yrkesfotograf, tror jag inte spelar någon större roll. Bara man är nyfiken och vet vad man vill.
   Det glädjer mig verkligen att du tycker att jag går min egen väg och tar mina egna bilder, för det tror jag är det naturfotografin behöver. Oliktänkande istället för liktänkande!

   Radera