2014-11-01

Skrockfullhet, märklighet och Halloween

Igår var det Halloween och det blev en mycket konstig dag. Inte för att jag på något sätt är skrockfull av mig, men det inträffade både ett och annat som jag inte varit med om tidigare. Bland annat stötte jag på människor som hade gått vilse i skogen och som jag fick hjälpa att hitta tillbaka. En kommunikationsbrist hos mig och min fru gjorde att jag lyckades sticka henne i fingret med kniven, när vi skar korv ute i skogen. Detta resulterade sedan i tre stygn hos läkaren. 

Kanske var allt det här ändå bara ett sammanträffande att detta skedde just på dagen för Halloween, men den lilla skrockfullheten som finns inne hos mig kan ändå inte låta bli att tänka tanken, om det verkligen var en slump eller inte. Till detta tyckte jag faktiskt att det därför passar bra med några lite mera mörka, otäcka och mystiska bilder ifrån skogen.

4 kommentarer:

 1. Ibland sker det bara såna märkliga saker...

  Men... fantastiska bilder full av känsla!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så att det plötsligt händer. Det märkliga denna gång tycker jag var att det skedde precis på Halloween-dagen. :)
   Vad roligt att du gillade bilderna Malin, det gläder mig ska du veta. Tack för att du tog dig tid och lämnade en kommentar.

   Radera
 2. Bild tre är riktigt kuslig. Snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den Gustav?! :)
   Tack för att du tog dig tid och lämnade en kommentar.

   Radera