2014-08-03

Storlommen flyger!

Jag avslutar mitt storlomstema med lite bilder från en fin sommarkväll som jag hade tidigare i veckan. Den här kvällen ville verkligen storlommen visa upp sig. Den simmade runt precis framför mig, sedan ut på sjön och reste sig med flaxande vingar. Slutligen simmade den bort mot vassen. Där tog den sedan sats och sprang på vattnet för att tillslut lyfta och flyga mot nya äventyr. Kanske får jag se den simma här igen?! 
Hur som helst så var det en mycket fin upplevelse som gav tillfälle att göra många bilder jag blev nöjd med. Min tanke var att dessa bilder skulle få avsluta veckans storlomstema.


2 kommentarer:

 1. Den sista bilden, där storlommen lyfter, blev verkligen lyckad tycker jag. Gillar de oskarpa vingarna och den skarpa kroppen, hur du placerat horisonten och de vackra speglingarna i vattenytan. Vilken fin avslutning på ditt tema!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort tack för din fina kommentar Gustav!
   Kul att du gillar den sista bilden. Det var fantastiskt att få se storlommen lyfta från sjön och något jag är glad över att jag kunde föreviga och få göra en bild av. :)

   Radera