2014-08-29

Morgonmöte

Hade ett underbart vackert möte för några dagar sedan med en ormvråk, som satt och gjorde sig morgonfin på en stor jordhög. Antagligen var det även så att det var fullt av "frukost" som sprang omkring runt jordhögarna. Det är alltid lika fantastiskt att få vara ute och uppleva när en ny dag gryr och djuren vaknar.4 kommentarer:

 1. Fantastiskt fina bilder (porträtt) på ormvråken i sin miljö.
  Möjligen kan man ju också se dessa bilder på ormvråken som självporträtt också.

  Gillar verkligen känslan i båda bilderna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du gillar känslan i dessa bilderna Malin. Jag tycker själv att ormvråken verkligen passar på denna jordhög, i alla fall sett till färgskalan. Visst kan man se dessa som både ett självporträtt på mig men också en bild (porträtt) på ormvråken i sin hemmiljö. Inte långt härifrån verkar den häcka någonstans i en av ekarna. Tack för att du tog dig tid att skriva en kommentar! :)

   Radera
 2. Här visar du att en jordhög kan bli fin på bild. Tycker särskilt om den första bilden, där vråken putsar sig. Fina färger och klokt av dig att ta med skog och fält i bildens yttre regioner. Snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din fina kommentar Gustav!
   Det är klart att det miljön ormvråken sitter i är viktig för bilden, så det kändes naturligt. Jag var faktiskt förvånad över att den var så lugn att den satt och putsade sig när jag fotade den. Jag tycker att ormvråkar jämnt brukar vara så oroliga av sig när jag ska fota dem. :)

   Radera