2014-08-07

En varm morgon med rådjuren

En tidig morgon nu under de varma dagarna som varit begav jag mig ut tidigt på morgonen, klockan hade inte hunnit slå fyra. Tanken var att försöka få lite rådjur på bild. Till min stora glädje så hade slätterna bäddats in in vackra, vita dimslöjor. Eftersom det ännu inte hade hunnit bli för varmt gick det att få syn på lite rådjur både här och där. Det blev lite olika typer av bilder den här morgonen.

4 kommentarer:

 1. Vilken fin morgon! Gillar hur mycket miljö du har med i de två första bilderna, där rådjuren sätts i ett sammanhang. Det gör ju också att du får med dimslöjorna. Gillar också den låga "horisonten" i den första bilden, som gör att skogspartiet upplevs som gigantiskt jämfört med rådjuret. Snyggt!

  Den tredje bilden är väldigt vacker, rågeten ser väldigt avslappnad och harmonisk ut. Underbara nyanser i hennes päls, omgiven av all rödklöver.

  Den fjärde bilden tycker jag har en härlig humoristisk underton. Det är inte bara vi människor som kan vara trötta innan klockan fyra på morgonen :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vill börja med att tack dig Gustav för din fina kommentar!
   Som du beskriver att rådjuret sätts i sin miljö är mycket så jag jobbar med mina bilder. Det är även på det sättet mycket lättare att förmedla en känsla tycker jag. Visst är det så att det fanns lite humor i den sista bilden, där rågeten blundar. Kanske var hon trött, precis som du skriver?!

   Radera
 2. Fina bilder! Tycker särskilt om den andra bilden för att den är så grafisk. Jättefint ljus också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar Hannes och vad roligt att du har hittat en bild du gillar! :)
   Just den här morgonen var ljuset riktigt fint.

   Radera