2014-07-17

En av sitt slag

Ibland kan det kännas skrämmande att inte vara som alla andra. Att inte tycka som alla andra, att inte känna som alla andra och att inte se ut som alla andra. Men varför känns det så konstigt, när det anses vara berikande med olikheter och oliktänkande?! Precis som att alla människor är olika, är även träden det. Jag undrar egentligen hur den här tallen tänker och känner om detta?2 kommentarer:

 1. Vilket annorlunda och spännande träd! Tänk om det kunde tala, vad skulle det då berätta? Jag har sett ett liknande träd uppe i Kolmårdsskogarna, men de är verkligen inte vanliga. Tycker du gestaltat det på ett tilltalande sätt, det behöver inte skämmas för sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det ett spännande träd, som jag gärna skulle vilja höra vad det hade att berätta. Visst finns det flera av den här sortens träd i Kolmårdsskogen, men är du säker på att det inte var samma träd du såg?! :)
   Kul att du tycker att jag har gestaltat trädet på ett tilltalande sätt. Stort tack för din kommentar Gustav, att du tog dig tid. :)

   Radera